رفتن به بالا
  • پنجشنبه - ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۰
  • کد خبر : ۱۰۰۷۰۷
  • چاپ خبر : گذر زمان نمی‌تواند یاد شهیدان را کم فروغ سازد / یادی از شهید محمد رضا بمانی پور
هر پنجشنبه یک شهید؛

گذر زمان نمی‌تواند یاد شهیدان را کم فروغ سازد / یادی از شهید محمد رضا بمانی پور

مقام معظم رهبری فرمودند: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و درخشندگی است و گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. به گزارش آفتاب بافق، گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست -ان‌شاءالله- جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. شهید و شهادت در […]

مقام معظم رهبری فرمودند: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و درخشندگی است و گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد.

به گزارش آفتاب بافق، گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست -ان‌شاءالله- جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و بقاء و حضور و درخشندگی است؛ و این مائیم که باید با ارتباط و اتصال به این مفهوم بلند و ماندگار، برای خود و جامعه و کشور خود، بلندی و ماندگاری به دست آوریم.

به یاد شهیدان بودن خود ادای وظیفه‌‌ای در این راه است.

سلام خدا بر ارواح طیبه‌ شهیدان و خانواده‌های صبور آنان و سلام بر روح مطهر شهید محمد رضا بمانی پور جوانمرد 20 ساله و حماسه آفرین روزهای نبرد با دشمن که با شرکت در عملیات های متعدد به دفاع از ناموس،میهن و نظام پرداخت. وی در صحنه نبرد با متجاوزان کشور در عملیات کربلای پنج و منطقه شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل شد.

شهید محمد رضا بمانی پور فرزند حسین ، سال 13460 در شهر بافق و خانواده ای مذهبی و سختکوش دیده به جهان گشود. وی پس از طی دوران کودکی مشغول به تحصیل تا مقطع راهنمایی شد.

با شروع انقلاب اسلامی به همراه خانواده در تظاهرات و راهپیمایی ها شرکت می کرد.

با آغاز جنگ تحمیلی در سن 16 سالگی پس از گذراندن دوره آموزش نظامی در بسیج بافق رهسپار جبهه های حق علیه باطل شد و پس از چند مرتبه اعزام و یک مرتبه مجروحیت، سرانجام تاریخ 66/01/18 در عملیات کربلای پنج و منطقه شلمچه به شهادت رسید.

کلامی گهربار از شهید محمد رضا بمانی پور؛

اگر عاقبت به تنها آرزویم که شهادت است رسیدم،مبادا برایم گریه و ناله کنید چون همه ما امانت هستیم و همه مرگ را دارند،پس چه بهتر که مرگ ما نیز شهادت در راه خدا باشد.

در این پنجشنبه به روح مطهر این شهید و تمام شهیدان 8 سال دوران دفاع مقدس درود می فرستیم.

 

ارسال دیدگاه


یک دیدگاه برای “گذر زمان نمی‌تواند یاد شهیدان را کم فروغ سازد / یادی از شهید محمد رضا بمانی پور”

  • با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
    ضمن عرض تشکر که برای زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا تلاش می کنید و زحمت می کشید، لطف کنید کمی در تایپ متنها دقت بیشتری داشته باشید. ممنون
    (سال 41360 در شهر بافق و خانواده ای مذهبی و سختکوش دیده به جهان گشود.)
    (مبادا برای گریه و ناله کنید)

ارسال دیدگاه

error: متن حفاظت شده