رفتن به بالا
  • چهارشنبه - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰
  • کد خبر : ۱۲۹۴۳۲
  • چاپ خبر : گذر زمان نمی‌تواند یاد شهیدان را کم فروغ سازد / یادی از شهید علی توکلی کمکوئی
هر پنجشنبه یک شهید؛

گذر زمان نمی‌تواند یاد شهیدان را کم فروغ سازد / یادی از شهید علی توکلی کمکوئی

مقام معظم رهبری فرمودند: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و درخشندگی است و گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. به گزارش آفتاب بافق، گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست -ان‌شاءالله- جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. شهید و شهادت در […]

مقام معظم رهبری فرمودند: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و درخشندگی است و گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد.

به گزارش آفتاب بافق، گذشت زمان نتوانسته و نخواهد توانست -ان‌شاءالله- جلوه‌ نام و یاد شهیدان عزیز را کم‌فروغ سازد. شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی، مظهر حیات و بقاء و حضور و درخشندگی است؛ و این مائیم که باید با ارتباط و اتصال به این مفهوم بلند و ماندگار، برای خود و جامعه و کشور خود، بلندی و ماندگاری به دست آوریم.

به یاد شهیدان بودن خود ادای وظیفه‌‌ای در این راه است.

سلام خدا بر ارواح طیبه‌ شهیدان و خانواده‌های صبور آنان و سلام بر روح مطهر شهید علی توکلی کمکوئی جوانمرد 16 ساله و حماسه آفرین روزهای نبرد با دشمن که با شرکت در عملیات های متعدد به دفاع از ناموس،میهن و نظام پرداخت. وی در صحنه نبرد با متجاوزان کشور در عملیات بدر و منطقه جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل شد.

شهید علی توکلی کمکوئی فرزند حسن ، سال 1347 در روستای کمکوئیه و خانواده ای مذهبی و سختکوش دیده به جهان گشود. وی پس از طی دوران کودکی مشغول به تحصیل تا مقطع متوسطه شد. با شروع جریانات انقلاب به همراه خانواده در فعالیت های سیاسی از قبیل راهپیمایی های علیه رژیم شاه حضور داشت.

شهید توکلی فعالیت های انقلابی و فرهنگی خود را از مسجد زادگاهش آغاز نمود. وی پس از امر تحصیل به جهت امرار معاش خانواده به شغل برق کشی ساختمان مشغول شد. شهید بزرگوار در برگزاری ادعیه های مذهبی نقش مهمی داشت و بیشتر اوقات خود را در حسینیه و مسجد می گذراند. وی در جهت منافع اسلام و آرمان های مقدس انقلاب تلاش فراوان می نمود.

با شروع جنگ تحمیلی رهسپار جبهه های حق علیه باطل شد. سرانجام پس از چندین ماه مبارزه در تاریخ 1363/12/23 در عملیات بدر و منطقه جزیره مجنون به شهادت رسید.

در این پنجشنبه به روح مطهر این شهید و تمام شهیدان 8 سال دوران دفاع مقدس درود می فرستیم.

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده