رفتن به بالا
  • جمعه - ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۶:۵۶
  • کد خبر : ۳۷۱۶۴
  • چاپ خبر : ماهیانه 18هزار نفر در بیمارستان ولیعصر خدمات دریافت می کنند
رئیس بیمارستان ولیعصر:

ماهیانه 18هزار نفر در بیمارستان ولیعصر خدمات دریافت می کنند

رئیس بیمارستان ولیعصر گفت: تعداد بیماران که در بیمارستان ولیعصر خدمات مختلف دریافت می کنند  از 5 هزار نفر  در ماه به طور متوسط به ۱۸ هزار نفر در ماه رسیده است که این جای خرسندی برای پرسنل بیمارستان ولیعصر دارد که در خدمتگزاری مردم از هیچ گونه کوششی دریغ نخواهند کرد. به گزارش آفتاب […]

رئیس بیمارستان ولیعصر گفت: تعداد بیماران که در بیمارستان ولیعصر خدمات مختلف دریافت می کنند  از 5 هزار نفر  در ماه به طور متوسط به ۱۸ هزار نفر در ماه رسیده است که این جای خرسندی برای پرسنل بیمارستان ولیعصر دارد که در خدمتگزاری مردم از هیچ گونه کوششی دریغ نخواهند کرد.

به گزارش آفتاب بافق، دکتر افشاری رئیس بیمارستان ولیعصر در دیدار با رئیس شورای اسلامی شهر و نائب رئیس آن ضمن خوش آمد گویی و ابراز خرسندی از حضور این عزیزان در بیمارستان ولیعصر ، پیرامون عملکرد و کارهای انجام گرفته در بیمارستان جهت رفاه حال مراجعه کنندگان صحبت کرد و گزارشی ارائه نمود.

دکتر  افشاری در گفتگوی خود گفت: بیمارستان ولیعصر دو هدف عمده را در برنامه های خود پیگیری می‌کند،اول  بهبود کیفیت خدمات ارائه شده به مردم و دوم تنوع در خدماتی که مردم نیاز دارند.

در زمینه تنوع و ایجاد خدمات جدید از جمله اقدامات انجام شده راه اندازی بخش های آی سی یو و  بخش سی تی اسکن که حدود یک سال است قبل انجام گرفته است،  راه اندازی اتاق عمل چشم  و خرید دستگاه فیکو و حضور  پزشک متخصص تمام وقت چشم نیز از جمله اقدامات دیگر می باشد.

همچنین راه اندازی اتاق عمل گوش ، حلق و بینی ، خریداری میکروسکوپ گوش و حلق ،آندوسکوپ بینی با همکاری شرکت فلات قاره و نیز ایجاد بلوک زایمان استاندارد و  اتاقهای پیشرفته زایمان LDR  که هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال را به خود اختصاص داد. از جمله کارهای دیگر انجام شده است.

وی یکی دیگر از مشکلات را در گذشته نبود داروخانه نزدیک به بیمارستان عنوان کرد و گفت: برای مردم بسیار مشکل بود که پس از ویزیت جهت دریافت دارو به سطح شهر مراجعه کنند،بنا به درخواست مردم و پیگیری های انجام گرفته،توانستیم داروخانه خصوصی در جنب ورودی بیمارستان دائر کنیم.

افشاری گفت:کلینیک تخصصی بیمارستان ولیعصر  توانسته با 17 پزشک متخصص در بخش عفونی،چشم،اعصاب، پوست ، داخلی، قلب، زنان و زایمان، جراحی،  گوش و حلق ، روانپزشکی ،اطفال و همچنین پزشک فوق تخصص ریه و نیز کلنیک های   تغذیه،  گفتار درمانی،دیابت و… در بیمارستان ولیعصر به ارائه خدمت بپردازد.

رئیس بیمارستان ولیعصر یادآور شد :تمامی قسمت های بیمارستان به غیر از بخش اداری باسلیقه بیماران تغییر دکوراسیون داده شده و مورد بازسازی اساسی قرار گرفته است به گونه ای که در هتلینگ غیر از فضای فیزیکی،تعویض تخت ها، کمد های کنار تخت، ال سی دی و تلویزیون های جدید، یخچال های جدید،نصب پرده جداکننده حریم بیمار،نصب سیستم اعلام حریق، سیستم احضار پیشرفته پرستار، بهسازی سرویس های بهداشتی بیماران و تعویض سیستم روشنایی و گرمایش و سرمایش بخشها را داشته ایم ،  همچنین تزریق نیروهای انسانی جدید،که از ۱۲۸ نیرو به ۲۲۰ نفر ارتقاء یافته است.

در بحث تجهیزات درمانی دستگاه های خریداری شده و تهیه شده در اتاق عمل که از جمله آنها به پیشرفته ترین دستگاه  لاپراسکوپی اشاره کرد که کار عمل جراحی را برای متخصصان و نیز بیماران را راحت کرده است که جا دارد از شرکت سنگ آهن مرکزی و بخصوص مدیر عامل محترم به عنوان خریدار این دستگاه و سایر دستگاه های دیگر تقدیر و تشکر کنم

افشاری همچنین به وجود دستگاه های بیهوشی جدید  در بیمارستان که عوارض کمتری برای بیماران دارد ، اشاره کرد.

دستگاه فیکو میکروسکوپ چشم،گوش و حلق و بینی  نیز برای رفاه حال بیماران تهیه شده است.

وی گفت: جا دارد از کلیه همکاران خود که با تمام وجود برای بیمارستان زحمت می کشند تقدیر و تشکر کنم.

وی گفت با اقدامات انجام شده بیمارستان ولیعصر در استان جزء بیمارستانهای درجه یک محسوب می شود.

در قسمت تجهیزات تشخیصی نیز دستگاه پیشرفته رادیولوژی دیجیتال با اعتبار حدود شش میلیارد ریال خریداری شده که به زودی راه اندازی می شود خریداری دستگاه سونوگرافی داپلر و تجهیز آزمایشگاه بیمارستان به بسیاری تجهیزات جدید نیز صورت گرفته است ولی در عین حال هنوز به تعدادی تجهیزات دیگر نیاز می باشد.

بیمارستان ۹۶ تختخوابی جدید نیز با همکاری شرکت سنگ آهن مرکزی و مساعدت‌های فرماندار محترم در حال ساخت می باشد که انشاءا.. تا پایان سال ۹۷ جهت تجهیز تحویل خواهد  شد.

وی اظهار داشت: پس از بخش آی سی یو که متعلق به بزرگسالان است در حال ساخت بخش ان  آی سی یو جهت نوزادان بدحال می باشیم.

وجود آمبولانس هوایی و ساخت پد هلیکوپتر که با همکاری فرمانداری محترم انجام شده است و  بیمار  به مدت ۲۰ دقیقه از بافق به یزد منتقل خواهد شد.

یکی دیگر از موارد مهم تعداد بیمارانی است که در بیمارستان ولیعصر خدمات دریافت  می کنند و  از 5 هزار نفر  در ماه به طور متوسط به ۱۸ هزار نفر در ماه رسیده است که این جای خرسندی برای پرسنل بیمارستان ولیعصر دارد که در خدمتگزاری مردم از هیچ گونه کاری دریغ نخواهند کرد

با نظرسنجی که از بیماران بیمارستان تهیه شده است درصد رضایتمندی آنان از تلاش و خدمات انجام گرفته، بالای 95درصد را به خود اختصاص داده است.

در  بررسی شکایات و انتقادات مردم که ما  آن را هدیه ای به خود می دانیم، با دل و جان از آن استقبال خواهیم کرد.

سایت بیمارستان   نیز راه اندازی شده است و مردم جهت دریافت اطلاعات و یا ارائه هرگونه انتقاد و یا پیشنهاد می توانند به آن مراجعه نمایند.

رئیس بیمارستان افزود:  سیستم نوبت دهی بیماران نیز یکی دیگر از سیستم های جدید در بیمارستان ولیعصر می باشد که بیماران دیگر نیازی نیست جهت رزرو نوبت در ساعت ۴ صبح در صف های طولانی منتظر بمانند و بیماران می توانند ۲۴ ساعت قبل با تماس به شماره تلفن مربوطه نوبت گرفته و زمان حضور خود در بیمارستان را مطلع شوند.

دکتر افشاری از بحث اسکان متخصصین در شهرها ابراز ناراحتی کرد و این را مشکل بیمارستان دانست و گفت: متخصصان برای حضور در شهر نیاز به مسکن دارند. اما متاسفانه این عزیزان در بافق مورد کم لطفی برخی از کسانی که منزل مسکونی دارند، قرار می گیرند.

بعضی از مردم با شنیدن نام متخصص کرایه های منزل خود را افزایش می دهند  به گونه ای که برای یکی از منازل مسکونی مبلغی یک میلیون و دویست هزار تومان در ماه اجاره درخواست شده است.

من از همین جا از کلیه مسئولان و کسانی که به نوعی مشکلات بیمارستان را پیگیری می کنند به خصوص نماینده  مردم در مجلس شورای اسلامی تقاضا دارم از آنجا که فصل تقسیم متخصص می باشد بتوانیم برای متخصصان  مکانی خوب انتخاب کنیم،چرا که متخصص برای حضور در بافق نیاز به امکانات رفاهی. و واحد های مسکونی برای آسایش داردتا حضور مداوم داشته باشند.

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده