رفتن به بالا
  • دوشنبه - ۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
  • کد خبر : ۳۷۳۷۴
  • چاپ خبر : انار،میوه پر خاصیت بهشتی

انار،میوه پر خاصیت بهشتی

آفتاب بافق، پاییز که می‌رسد میوه‌ها شکل جدیدی می‌گیرند، دیگر خبری از میوه‌های ریز و درشت و رنگ و وارنگ تابستانی نیست، تعداد میوه‌ها کم و شکل آنها محدود می‌شود. اکثر میوه‌های پاییزی مرکبات هستند و خیلی از نظر ظاهر جذابیت ندارند. در بین این میوه‌ها انار یکی از پاییزی‌ترین میوه‌هاست که خواص زیادی هم […]

آفتاب بافق، پاییز که می‌رسد میوه‌ها شکل جدیدی می‌گیرند، دیگر خبری از میوه‌های ریز و درشت و رنگ و وارنگ تابستانی نیست، تعداد میوه‌ها کم و شکل آنها محدود می‌شود. اکثر میوه‌های پاییزی مرکبات هستند و خیلی از نظر ظاهر جذابیت ندارند. در بین این میوه‌ها انار یکی از پاییزی‌ترین میوه‌هاست که خواص زیادی هم دارد. در شروع فصل پاییز بد نیست به خواص انار نگاهی بیندازیم.

انار، میوه بهشتی:

انار از آن دست میوه‌هایی است که در روایات و قرآن نامش آورده شده و یکی میوه‌های بهشتی است. محققان طب قرآنی، معتقدند انار به عنوان یک میوه بهشتی از این جهت در فصل پاییز به بار می‌نشیند که این فصل زمان خزان درختان و گرفتگی آسمان است و برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه‌های انار بسیار مفیدند و موجب شادابی می‌شوند.

برای جلوگیری از افسردگی و نگرانی دانه‌های انار بسیار مفیدند. انار یکی از میوه‌های خوش آب و رنگ فصل پاییز و زمستان است که در مقایسه با سایر میوه‌های این فصل، آنتی‌اکسیدان بیشتری برای افزایش ایمنی، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بیماری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها دارد.کارشناسان هم می‌گویند خوردن انار مانع تشکیل پلاک‌های دندانی و بروز پوسیدگی دندان می‌شود و برای دندان درد مفید است. در بارداری انار جزو میوه‌هایی است که به شدت توصیه می‌شود. به خصوص برای مادرانی که در این فصل باردار هستند و تمایلی به خوردن سیب ندارند انار می‌تواند جایگزین مناسبی باشد. خوردن انار برای کمک به رشد جنین و سلامت فرزند نیز مفید است.علاوه بر جلوگیری از ویار و تقویت مادر، به رشد کودک هم کمک می‌کند. برای صفرا و تب صفراوی مفید است و بهتر است قبل از غذا خورده شود، بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گلپر است. پودر پوست انار برای التیام زخم‌های کهنه مفید است. اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می‌کند. دم‌کرده برگ انار میگرن را برطرف می‌کند. بهترین ساعت برای نوشیدن آن ۵ عصر و آخر شب است. ۵ گرم گل انار در یک لیوان آب جوش دم‌کرده و میل کنید.

انار یکی از معدود میوه‌هایی است که آب‌ میوه آن به اندازه خود آن خاصیت دارد. انار میوه‌ای است که هم به صورت ترش خورده می‌شود هم شیرین و هر کدام آن خواص خودش را دارد. مثلاً انار شیرین برای سرماخوردگی، تقویت نیروی جنسی، تقویت روده‌ها، تقویت معده، تقویت ریه، وجود خون در ادرار، مسمومیت، درد گوش، التهاب معده، آب‌ریزش چشم، خون‌ریزی رحم، خارش پوست، تقویت لثه، تصفیه خون، کم‌خونی، اسهال خونی استفراغ و کم‌اشتهایی مفید است. انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود. انار ترش برای سکسکه، قند خون، تب صفراوی و غیره استفاده می‌شود. کسانی که زخم معده دارند انار ترش برایشان ممنوع است. به طور کلی زیاده‌ روی در مصرف انار ترش امکان به وجود آمدن زخم معده را دارد. برای درمان زخم‌های دهان روزی چند بار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزه مزه کنید. کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

 انار یکی از معدود میوه‌هایی است که آب‌ میوه آن به اندازه خود آن خاصیت دارد. آب انار خواص آنتی اکسیدانی قوی‌ای دارد و در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سکته بسیار مفید است. یک لیوان آب انار حدود ۴۰ درصد ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند و منبع خوبی از ویتامین‌های A، E و اسیدفولیک است. مقدار آنتی اکسیدان موجود در آب انار حتی ۳ برابر چای سبز است.

انار ترش برای سکسکه، قند خون، تب صفراوی و غیره استفاده می‌شود نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، کند کردن یا جلوگیری از صدمه سلولی است که توسط علل مختلف استرس‌زا به وجود می‌آید، مانند مصرف سیگار و دخانیات، آلودگی هوا و استرس‌های روحی. مصرف روزانه آب انار به کاهش فشارخون کمک می‌کند؛ و به طرز چشم‌گیری پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌های درون انار یا آب آن ممکن است بتواند از ایجاد لخته در خون جلوگیری کند. متخصصان تغذیه بر این نکته تأکید دارند که آب انار همچنین می‌تواند چربی‌های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد. در آزمایشی که انجام شد، در طول یک ماه ثابت کردند میزان تشکیل سلول‌های چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف می‌کنند، کاهش می‌یابد. کسانی که آب انار می‌نوشند، فشار خونشان پایین می‌آید و بنابراین خطر بروز حملات قلبی و سکته مغزی و بیماری کلیوی در این اشخاص نیز به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

 

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده