رفتن به بالا
  • شنبه - ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱
  • کد خبر : ۵۳۲۱۰
  • چاپ خبر : با تحقق اهداف در سال 97 بر عهد خود به مردم بافق جامه عمل می پوشانیم
مدیر عامل شرکت سنگ آهن مرکزی:

با تحقق اهداف در سال 97 بر عهد خود به مردم بافق جامه عمل می پوشانیم

محمد جواد عسکری سال 97 را سالی سرنوشت ساز برای شهرستان بافق و مجموعه سنگ اهن دانست و گفت: تا پایان سال جاری با همت بین مسئولان،همکاران و کارکنان شرکت بر سیاستگذاری های انجام گرفته در سال 91 و قولی که به مردم داده شده جامه عمل می پوشانیم. به گزارش آفتاب بافق، محمد جواد […]

محمد جواد عسکری سال 97 را سالی سرنوشت ساز برای شهرستان بافق و مجموعه سنگ اهن دانست و گفت: تا پایان سال جاری با همت بین مسئولان،همکاران و کارکنان شرکت بر سیاستگذاری های انجام گرفته در سال 91 و قولی که به مردم داده شده جامه عمل می پوشانیم.

به گزارش آفتاب بافق، محمد جواد عسکری مدیرعامل شرکت سنگ اهن مرکزی و صندوق بازنشستگی فولاد کشور در جلسه گزارش دهی کارگروه مطالبات مردمی با بیان اقدامات و پیشرفت های مجموعه سنگ آهن از سال 91 تا امروز،گفت: از سال 91 خدمتگزار مردم شهرستان هستم و به بافقی بودن خود افتخار می کنم.امروز اگر مجموعه سنگ آهن به موفقیتی دست یافته است همه آن مدیون همکاری،همدلی و همراهی مسئولان شهرستان و کارکنان آن است.

 وی با بیان اینکه سنگ آهن مرکزی امروز در حال تبدیل به قطب معدنی و اقتصادی است،افزود: سیاستگذاری ما در سال 91 سرمایه گذاری 5 هزار میلیاردی بود که امروز شاهد تحقق این امر هستیم. اگر نگاهی به شهر شود تغییرات را در تمامی حوزه ها از جمله بحث مبلمان شهری،خدمات و امکانات بیمارستانی،آموزش و پرورش می بینیم. همه این فعالیت ها زیر ساخت های طرح 5 هزار میلیارد سرمایه گذاری بوده است. بدون شک اگر این اقدامات بر روی این 3 شاخص مهم انجام نمی گرفت،امروز با چنین موفقیت هایی در اجرای این طرح رو به رو نمی شدیم.

مدیر عامل شرکت سنگ اهن با اشاره به اولین جلسات برگزار شده در ماه های اول سال 91 برای راه اندازی آگلومراسیون و آغاز پروژه گندله سازی سه چاهون بیان کرد: ما در کنار این طرح ها پروژه های اصلاح خط، 2 میلیون تن تولید، آهن اسفنجی و فاضلاب شهری را در دستور کار آوردیم که در حال انجام است. اگر امروز نگاهی به اهداف سال 97 کنیم،شاهد اتمام پروژه های فاضلاب شهری، گندله سازی سه چاهون،احداث جاده دسترسی برای معدن  D19 و تامین آب از منطقه دشت حسن آباد و پست 150 مگابایتی تا پایان سال جاری خواهیم بود.

عسکری سال 97 را سالی سرنوشت ساز برای شهرستان بافق و مجموعه سنگ اهن دانست و گفت: امیدواریم با همت بین مسئولان،همکاران و کارکنان این اتفاق انجام گیرد تا  به قولی که به مردم داده شده جامه عمل پوشانیم.

مدیر عامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور در پایان سخنان خود معلمی و کارمند سنگ آهن بودن را از افتخارات زندگی خود بیان کرد و در مژدگانی به مردم شهرستان بافق،گفت: بسیار خرسندم که امروز سنگ آهن به عنوان یکی از سرمایه های بزرگ صندوق فولاد در خدمت مردم بافق است،وظیفه اجتماعی ما است تا فراتر از تفاهمی که با مقامات وزارت داشتیم، عمل کنیم. به عنوان مدیر عامل صندوق این مژدگانی را به مردم بافق می دهم طی هماهنگی با مقام وزارت و هیئت مدیره صندوق امسال نیز سودی بین سهامداران برای پایان پروژه های سنگ آهن تا پایان سال جاری تقسیم نشود.

 

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده