رفتن به بالا
  • چهارشنبه - ۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
  • کد خبر : ۶۲۵۹۵
  • چاپ خبر : دیروز در سنگر دفاع مقدس، امروز در سنگر اقتصاد مقاومتی هستیم

دیروز در سنگر دفاع مقدس، امروز در سنگر اقتصاد مقاومتی هستیم

امروز جنگ ما جنگ اقتصادی است و این جنگ نیازمند مؤلفه های روحیه جهادی، مدیریت استراتژیک و ابزار جنگ اقتصادی است که همه این مؤلفه ها امروزه تحت عنوان اقتصاد مقاومتی شناخته می شود. به گزارش آفتاب بافق؛ آزاده حسین عسکریان به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس، ضمن پاسداشت این روز با بیان ضرورت های […]

امروز جنگ ما جنگ اقتصادی است و این جنگ نیازمند مؤلفه های روحیه جهادی، مدیریت استراتژیک و ابزار جنگ اقتصادی است که همه این مؤلفه ها امروزه تحت عنوان اقتصاد مقاومتی شناخته می شود.

به گزارش آفتاب بافق؛ آزاده حسین عسکریان به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس، ضمن پاسداشت این روز با بیان ضرورت های امروز جامعه گفت: امام خمینی(ره) با دست خالی ولی عزمی راسخ با رهبری بی بدیل خود توانست جنگ ناعادلانه دشمن علیه ملت ایران را در اوج افتخار به یک پیروزی بزرگ تبدیل کند که این خود نشان دهنده واقعی شعار خواستن، توانستن است و این پیام را برای ما دارد که با سعی و تلاش می توانیم همچون گذشته در این جنگ اقتصادی نیز پیروز باشیم.

وی با بر شمردن سه مؤلفه اقتدار ملی،روحیه جهادی مردم ، فرماندهی و طراحی جنگ و استفاده از ساز وکار جنگ ، خاطرنشان کرد: ما در گذشته سلاح تمام کننده و هم سطح دشمن نداشتیم، ولی خوشبختانه دو مؤلفه روحیه جهادی مردم و فرماندهی جنگ باعث شد از این جنگ ناعادلانه یک پیروزی بزرگ و ماندگار در تاریخ ثبت کنیم و این پیروزی یک دستاورد بزرگ برای تضمین انقلاب اسلامی شد.

عسکریان ضمن انتقاد از توجه نکردن به آورده های پس از جنگ تصریح کرد: همان طوری که فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) هر از چند گاهی توجه به دستاوردهای پس از جنگ و پیشرفت در حوزه توان دفاعی را گوشزد می نمایند، ما باید این دستاوردها را قدر دانسته و در پی عملیاتی کردن منویات ایشان باشیم. مانند توان نقطه زنی موشک های ما که دشمن را در حیرت فرو برد و به تصدیق خود دشمنان آن‌ها را از جنگ با ما در گذشته منصرف کرد و این اقتدار روزافزون ایران چیزی است که دشمنان را از رویارویی نظامی با ما برحذر داشته و این یک ارمغان ارزشمند برای کشورمان است.

در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی و با اشاره به آمادگی مردم در مقابله با جنگ ناعادلانه اقتصادی دشمن علیه ملت ایران ، ما دیروز در سنگر دفاع مقدس بودیم و امروز در سنگر اقتصاد مقاومتی هستیم و در حال حاضر به توان و صنعت دفاعی کشور، افتخار می کنیم و در این جنگ نابرابر به خوبی پشتوانه اقتصادی مردم و نظام جمهوری اسلامی می باشیم .

در پایان ضمن تشکر از تمامی ایثارگران و جانبازان و خانواده های معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس، که نعمتی بزرگ برای کشور هستند ، از رشادت های سلحشورانه ی آنان تجلیل می نماییم .

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده