رفتن به بالا
  • چهارشنبه - ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
  • کد خبر : ۶۳۰۹۰
  • چاپ خبر : خانه سنتی بی بی گل به عنوان سومین بومگردی در شادکام افتتاح شد / شادکام قطب گردشگری شهرستان و استان خواهد شد

خانه سنتی بی بی گل به عنوان سومین بومگردی در شادکام افتتاح شد / شادکام قطب گردشگری شهرستان و استان خواهد شد

خانه سنتی بی بی گل،سومین بومگردی روستای شادکام با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یزد و جمعی از مسئولین شهرستان بافق افتتاح شد. به گزارش آفتاب بافق؛ سومین بومگردی روستای شادکام با نام ” خانه سنتی بی بی گل ” با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یزد،معاون فرماندار،شهردار،بخشدار و […]

خانه سنتی بی بی گل،سومین بومگردی روستای شادکام با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یزد و جمعی از مسئولین شهرستان بافق افتتاح شد.

به گزارش آفتاب بافق؛ سومین بومگردی روستای شادکام با نام ” خانه سنتی بی بی گل ” با حضور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یزد،معاون فرماندار،شهردار،بخشدار و رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بافق افتتاح شد.

فاطمی مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه استان یزد پیشرو در ایجاد بومگردی ها بوده است،گفت: اکنون بومگردی های بافق به ویژه در روستاهای شادکام و قطرم جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.

 وی افزود: روستای شادکام علیرغم خوش آب و هوا بودن به سبب مجاورت با کوه ها و رمل های کویری که بسیار حائز اهمیت است،می تواند در جذب گردشگران موثر باشد.

فاطمی با اشاره به 285 بومگردی در استان یزد اظهار داشت: توصیه جدیدی برای ایجاد بومگردی ها نداریم زیرا این تعداد براساس ظرفیت استان کافی می باشد اما اگر افرادی بتوانند بومگردی های جدیدی با خلاقیت خود ایجاد کنند که متفاوت از سایرین باشد از آن استقبال خواهیم کرد.

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان ظرفیت اشتغال بومگردی ها را بیشتر از هتل ها عنوان کرد و گفت: این نشان می دهد که تمایل گردشگران برای اقامت در اینگونه واحد های اقامتی به ویژه گردشگران خارجی بیشتر است.

وی در خصوص مرمت بنای مسجد جامع بافق خاطر نشان کرد: اعتباری برای مرمت مسجد جامع قرار داده نشده اما به دلیل اینکه بنا در شرایط خوبی قرار ندارد جزو بناهای استراری مرمت و بهسازی خواهد شد.

فاطمی بادگیر رفیع مسجد جامع که متاسفانه امروز تخریب شده است را نمونه ای بی نظیر در استان دانست و افزود: در دستور کار قرار دادیم تا این بادگیر مجدد احیا شود و به عنوان نمادی در بافق بدرخشد.

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در خصوص میدان خان بیان داشت: این میدان سالهاست به عنوان مکانی مشهور برای عرضه صنایع دستی شهرستان بافق است و بناهای مختلفی از جمله اداره میراث فرهنگی،موزه اقوام و خانه وحشی بافقی در آن وجود دارد.

وی اعتبار مرمت و بهسازی میدان خان بافق را 300 میلیون تومان عنوان کرد و اظهار کرد: خوشبختانه امسال طی توافق با شهرداری مقرر شد تهیه مصالح از سوی میراث فرهنگی و کار مرمت آن توسط شهرداری انجام گیرد.

در ادامه رنجبر رئیس میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بافق با بیان اینکه بوم گردی بی بی گل  سومین بومگردی روستای شادکام و دهمین بومگردی شهرستان بافق است،افزود: این اقامتگاه در خانه ای با قدمت بالای 150 سال با فضای ویژه و منحصر به فرد ایجاد شده است .

وی ویژگی منحصر به فرد اقامتگاه سنتی بی بی گل را قدمت خانه آن عنوان کرد و اظهار داشت: گردشگران و علاقمندان می توانند ضمن استفاده از منظره و فضای زیبای این بومگردی با یک بنای اصیل و تاریخی در روستای شادکام آشنا شوند.

سپس پورامینی بخشدار بخش مرکزی بافق روستای شادکام  را یکی از هفت روستای هدف گردشگری شهرستان بافق عنوان کرد که در بحث زیر ساخت ها برای پذیرش مسافر پیشتاز است.

وی افزود: این روستا در تمام فصول پذیرای گردشگران از شهرستان، استان و حتی بین المللی است که با پیگیری برای فراهم شدن برخی زیر ساخت ها از جمله اینترنت و پارکینگ به دلیل قرار داشتن روستا در منطقه حفاظت شده، آن را تبدیل به قطب گردشگری در شهرستان و استان نماییم تا شاهد جذب بیشتر گردشگران باشیم.

عکس: م.تقی زاده بافقی

 

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده