رفتن به بالا
  • شنبه - ۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۷
  • کد خبر : ۶۴۹۴۶
  • چاپ خبر : پیام ها و نکات آموزشی پلیس بافق به زائران اربعین حسینی

پیام ها و نکات آموزشی پلیس بافق به زائران اربعین حسینی

پلیس بافق، نکاتی را جهت یادآوری زائران اربعین حسینی یادآور شد و از آنها خواست موارد ذیل را در طول سفر زیارتی اربعین حسینی خود مدنظر داشته باشند. به گزارش آفتاب بافق، کربلا سرزمین فداکاری و ایثار است و زائر اربعین حسینی به تاسی از امام حسین (ع) و یاران باوفایش سفر اربعین را به […]

پلیس بافق، نکاتی را جهت یادآوری زائران اربعین حسینی یادآور شد و از آنها خواست موارد ذیل را در طول سفر زیارتی اربعین حسینی خود مدنظر داشته باشند.

به گزارش آفتاب بافق، کربلا سرزمین فداکاری و ایثار است و زائر اربعین حسینی به تاسی از امام حسین (ع) و یاران باوفایش سفر اربعین را به فرصتی برای نشان دادن میزان سنخیت و الگو گیری از آن حضرت و یاران فداکارش تبدیل می کند و جلوه های ایثار، گذشت و مقدم داشتن دیگران را در موقعیتهایی که شایسته و بایسته است را به نمایش می گذارد.

ماموران نیروی انتظامی، خدمت رسانی به مردم در کنگره ی عظیم اربعین را وظیفه و مایه ی مباهات و افتخار خود می دانند و مهم ترین وظیفه و ماموریت قرارگاه اربعین نیروی انتظامی، برقراری و حفظ امنیت زائران در حماسه ی بزرگ اربعین حسینی (ع) است.

– هدف اساسی نهضت عاشورا، اصلاح مفاسد اجتماعی با روش امر به معروف و نهی از منکر بود؛ روا نیست که شیعه ی امام حسین ( علیه السلام) این فریضه ی الهی را فراموش کند؛ نسبت به دیگران احساس مسئولیت داشته باشیم.

– مهم ترین نقش کنگره ی عظیم اربعین، وحدت آفرینی و ایجاد وفاق اجتماعی بر پایه ی اصول و قواعدی است که جوهر و روح فرهنگ ایرانی – اسلامی را شکل می دهد.

– فلسفه ی قیام عاشورا احقاق حق بود؛ عزاداری برای امام حسین (ع) به ما اجازه نمی دهد که حقوق هم وطنان و هم کیشان خود را نادیده بگیریم، همایش بزرگ اربعین حسینی (ع) کارکرد مهمی در ایجاد همبستگی، پیوند میان نسل ها و پیشگیری از ناهنجاری های اجتماعی دارد.

– حوصله و شکیبایی زائران گرانقدر در هنگام انجام امور مرزی و گمرکی، راهگشای پلیس و سایر عوامل اجرایی برای ارائه ی خدمات مطلوب تر خواهد بود.

– به افرادی که در پوشش های مذهبی، قصد تهییج مردم به عدم رعایت قانون را دارند توجه ننمایند و در صورت برخورد با این گونه افراد آنان را به ماموران انتظامی و امنیتی معرفی نمایند.

– گاهی مشاهده می گردد زائرین ایرانی و خارجی اقدام به استفاده از گذرنامه افراد غیر، جهت خروج از مرز می نمایند. این امر علاوه بر اینکه برای فرد استفاده کننده از گذرنامه غیر، به عنوان تخلف و تخطی از قانون محسوب می شود برای صاحب اصلی گذرنامه نیز تبعات قانونی به همراه خواهد داشت.

– گذرنامه در طول سفر به عنوان ستد هویتی برای مسافر تلقی می شود لذا حفظ و نگهداری از آن از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد و چنانچه در هنگام سفر به هر نحو، گذرنامه مفقود گردد امکان ورود به کشور پس از طی مراحل قانونی برای فرد مذکور امکان پذیر خواهد بود.

– در صورت گم شدن و جداشدن از بستگان در حین سفر و یا فقدان گذرنامه به کنسولگری ایران در عراق مراجعه نمایند.

– مشارکت با پلیس و نهادهای امنیتی، یعنی دقت در محیط پیرامونی و انعکاس صحیح و به موقع موارد مشکوک و برقراری نظم و انضباط اجتماعی.

– بعد از اقامت چند چیز مهم را شناسایی کرده و به خاطر بسپارید: مسیر اصلی و امن اقامتگاه تا حرم مطهر و بالعکس، شماره تلفن اقامتگاه، شماره ی اتاق، نام اقامتگاه ( هتل یا ساختمان محل اقامت)

– در محیط های عمومی، از وسایل سفرمان غافل نشویم. “سرقت گوشی تلفن همراه”، یکی از جرایم شایع در مکان های پرجمعیت است؛ گوشی تلفن همراهتان را حتی یک لحظه در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید.

– در صورتی که پول زیاد و اشیاء قیمتی به همراه دارید بهترین گزینه برای حفظ و نگهداری از آن صندوق امانات هتل می باشد.

– سرقت، تصادف، نزاع، مفقود شدن همراهان و دستگیری توسط پلیس، هر کدام می توانند رخدادی تلخ برای شما زائر عزیز باشند؛ اگر چه پیشگیری از این موارد مقدم است، اما در صورت وقوع، ارائه گزارش سریع به مدیر کاروان و مسئولین ذیربط ایرانی است که اهمیت و ضرورت فراوان دارد.

– اعتقاد ارزشمند شما به نذر و تبرک، نباید موجب غفلتتان از مجرمانی شود که با خوراکی و نوشیدنی یا عطر مسموم، قصد سرقت اموالتان را دارند.

– تصویر برداری از اماکن نظامی و انتظامی مانند مقرها و مراکز ایست بازرسی، چه در ایران و چه در عراق جزء موارد ممنوعه ای است که زائران باید از انجام آن پرهیز کنند.

– تلاش افراد ناشناس برای ایجاد رابطه ی صمیمانه با زائران، نقطه شروع فعالیت های جاسوسی است؛ بنابراین به افراد ناشناس اعتماد نکرده و هیچ شیء یا بسته ای را به عنوان امانت از آن ها قبول نکنیم.

– به منظور پیشگیری از گم کردن کاروان و یا اعضای خانواده، با کمک گرفتن از تیرهای بلند برق در مسیر راهپیمایی نجف اشرف تا کربلای معلی (که از شماره ۱ تا ۱۴۰۶ شمارگذاری شده) پیش از حرکت، با اعضای گروه قرار بگذارید که مثلا در اولین موکب سمت راست جاده، هر ۲۰ ستون، گروه به هم رسیده و یکدیگر را پیدا نمایید.

منبع: پایگاه خبری پلیس

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده