رفتن به بالا
  • جمعه - ۱۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
  • کد خبر : ۸۷۴۵۲
  • چاپ خبر : جنس فروخته شده پس گرفته می شود یا نمی شود؟

جنس فروخته شده پس گرفته می شود یا نمی شود؟

جمله آشنایی که همه با آن صمیمی شده ایم. اما اگر شخصی روی دیوار مغازه نوشته بود و یا حتی با ما شرط کرد که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود تکلیف چیست؟ به گزارش آفتاب بافق؛ محمد جواد طالعی م کارشناس حقوقی در این خصوص توضیح داد: جمله ” جنس فروخته شده پس […]

جمله آشنایی که همه با آن صمیمی شده ایم. اما اگر شخصی روی دیوار مغازه نوشته بود و یا حتی با ما شرط کرد که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود تکلیف چیست؟

به گزارش آفتاب بافق؛ محمد جواد طالعی م کارشناس حقوقی در این خصوص توضیح داد: جمله ” جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. ” اشاره به لازم بودن عقد بیع دارد،یعنی وقتی خرید و فروش انجام شد،بیع انجام شده است و بدون دلیل قابل فسخ نیست. ” دقت کنید بدون دلیل ! “

وی افزود: عقد بیع در 2 صورت قابل فسخ است؛ 1- خیارات: مثل معیوب بودن، شرط کردن با فروشنده یا خریدار، مغبون شدن از قیمت (ضرر کردن )،خیار تخلف وصف و … 2- اقاله یا توافق طرفین بر این باشد که عقد بیع را فسخ کنند ،یعنی فروشنده پول را پس بدهد و خریدار هم مال را مرجوع کند. بنابراین اگر مشکلی نباشد و دلیل محکمی برای فسخ نباشد،معامله قابل فسخ نیست و اصل بر صحت معامله می باشد و نمی توان بر فروشنده ایراد گرفت که چرا جنس فروخته شده را پس نمی گیری.

 

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده