رفتن به بالا
  • پنجشنبه - ۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱
  • کد خبر : ۸۹۹۴۱
  • چاپ خبر : علم،تجربه و تمرکز عناصر زندگی زناشویی در راستای رسیدن به خداوند است
روانشناس و مشاوره خانواده:

علم،تجربه و تمرکز عناصر زندگی زناشویی در راستای رسیدن به خداوند است

  دکتر محمد حسین فلاح روانشناس و مشاور خانواده در  پنجمین جلسه از سلسله مباحث تحکیم خانواده با محوریت سبک زندگی اسلامی و موضوع ” زوج درمانی حق محور ” علم ،تمرکز،تجربه را عناصر زندگی زناشویی برای رسیدن به خدا دانست که سبب گرم شدن زندگی می شود. به گزارش آفتاب بافق؛ پنجمین جلسه از […]

 

دکتر محمد حسین فلاح روانشناس و مشاور خانواده در  پنجمین جلسه از سلسله مباحث تحکیم خانواده با محوریت سبک زندگی اسلامی و موضوع ” زوج درمانی حق محور ” علم ،تمرکز،تجربه را عناصر زندگی زناشویی برای رسیدن به خدا دانست که سبب گرم شدن زندگی می شود.

به گزارش آفتاب بافق؛ پنجمین جلسه از سلسله مباحث تحکیم خانواده با محوریت سبک زندگی اسلامی و موضوع ” زوج درمانی حق محور ” با سخنرانی دکتر محمد حسین فلاح،شب گذشته از سوی واحد آموزش و روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق در سالن همایش های آهنشهر برگزار شد.

محمد حسین فلاح سخنران این همایش با بیان اینکه در زندگی زناشویی باید فهمید حق چیست و چگونه آن را باید انجام داد،اظهار کرد: حق محوری بسیاری از مسائل را حل می کند و این در فطرت هر انسانی هست اما ناآگاهی،جهل،لجبازی،غرور و… جلوگیری از آن می کند. زوجیت یعنی وقتی ازدواج کردید من دلم می خواهد و من دلم نمیخواهد را کنار بگذاریم و من دلم آنچه میخواهد که خدا می خواهد و آنچه خدا نمی خواهد من نمیخواهم را جایگزین کنید.

وی علت 90 درصد طلاق ها و نارضایتمندی زناشویی ها را بخاطر عقب ماندگی عقلی دانست و افزود: در زندگی باید ” من بودن ” از بین برود، تمام فلسفه خلقت نیز به همین است. فلسفه زوجیت زیرمجموعه فلسفه خلقت است و ما باید عَبد باشیم و آنچه خدا گفته را انجام دهیم.

فلاح با بیان اینکه دختر و پسری که فلسفه زوجیت را نمی دانند در زندگی دچار مشکل می شوند،گفت: زوجیت یعنی پذیرش رنج مقدس برای رشد کردن و به خدا نزدیک شدن.

وی با اشاره به مبحث حق محوری بیان کرد: حق محور بودن زمانی اتفاق میفتد که با عقل رفتار شود، همسرداری علم میخواهد و باید با عقل رفتار کرد.

این روانشناس و مشاور خانواده علم ،تمرکز،تجربه را عناصر زندگی زناشویی برای رسیدن به خدا دانست که سبب گرم شدن زندگی می شود.

وی با بیان اینکه پس از یادگیری علم همسرداری باید تمرکز داشت،افزود: اولین کار در زندگی عقل محور این است که من چه کاری را باید انجام ندهم.؛ یعنی افکار منفی،احساسات منفی،خاطرات منفی،حالت های بدنی منفی و تمایلات منفی که به سراغ انسان می آید ،آن را نگهدارد و کنترل کند.

فلاح علم بدون تجربه را بی فایده دانست و اظهار کرد: هر گاه خطا کردید با خود بگویید اگر بار دیگر خطا کردم باید چکار کنم؟ ، با افراد باتجربه ارتباط برقرار کنید و در خیال خود افکار منفی را مرور کنید و حق محوری را جایگزین آن کنید.

 

منبع: مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده