رفتن به بالا
  • دوشنبه - ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۹
  • کد خبر : ۹۰۴۶۴
  • چاپ خبر : شرکت سنگ آهن نه تنها در بحث تامین سلامت پرسنل که تمام مجموعه شهرعمل کرده است
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق:

شرکت سنگ آهن نه تنها در بحث تامین سلامت پرسنل که تمام مجموعه شهرعمل کرده است

رضا فلاح مبارکه در جلسه کمیته ارتقاء سلامت با بیان اینکه شرکت سنگ آهن نه تنها در بحث تامین سلامت پرسنل که تمام شهر عمل کرده است، افزود: تاکنون مساعدت و هزینه های بسیاری برای تجهیز بیمارستان ولیعصر(عج) با خرید وسایل پزشکی،تکمیل ساختمان بیمارستان 99 تختخوابی،تجهیز آزمایشگاه کلینیک تامین اجتماعی،خرید آمبولانس،حضور پزشکان متخصص و اسکان […]

رضا فلاح مبارکه در جلسه کمیته ارتقاء سلامت با بیان اینکه شرکت سنگ آهن نه تنها در بحث تامین سلامت پرسنل که تمام شهر عمل کرده است، افزود: تاکنون مساعدت و هزینه های بسیاری برای تجهیز بیمارستان ولیعصر(عج) با خرید وسایل پزشکی،تکمیل ساختمان بیمارستان 99 تختخوابی،تجهیز آزمایشگاه کلینیک تامین اجتماعی،خرید آمبولانس،حضور پزشکان متخصص و اسکان آنان،کمک به مراکز بهداشت سطح شهر و … شده و شرکت سنگ آهن فراتر از نقش خود عمل کرده است.

به گزارش آفتاب بافق؛ اولین جلسه کمیته ارتقا سلامت به مناسب بسیج ملی تغذیه سالم(14 لغایت 30 دی ماه) صبح امروز در دفتر مدیر عامل شرکت با حضور معاونین و مدیران ارشد به ریاست رضا فلاح مبارکه در محل اداره مرکزی برگزار شد.

در ابتدای جلسه غلامرضاپور مدیر HSE نکاتی در خصوص اهمیت برگزاری و تشکیل این کمیته بیان نمود و سپس حامد فتاحی دبیر کمیته در خصوص  محورهای این جلسه که شامل مشکلات بهداشتی مخازن آب شرب سطح شرکت ، نحوه انتخاب ،بسته بندی و خرید آجیل عید و کنترل دخانیات در سطح شرکت مطالبی را بیان کرد. در ادامه اعضا پس از بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مطرح شده تصمیماتی در جهت بهبود شرایط بهداشتی موجود اتخاذ کردند.

سپس مدیر عامل شرکت سنگ آهن در بحث عدم استعمال دخانیات با تاکید بر اطلاع رسانی بیان کرد: باید قوانین و مقررات به همه مدیران و سرپرستان اعلام و در تابلوهای اعلانات درج شود.

وی یکی از مشکلات شرکت را مستند سازی دانست که در حوزه سلامت نیز وجود دارد و اظهار داشت: اقدامات بسیار خوبی در بحث ارتقای سلامت انجام می گیرد. ما 6 میلیارد تومان اعتبار در حوزه ورزش برای سلامت پرسنل خود اختصاص داده ایم،سالیانه بیش از 2 میلیارد تومان برای تهیه وسایل حفاظت فردی هزینه می شود. بهبود فضای سبز و استفاده از دستگاه های به روز برای فروکش کردن گرد و غبارها ،برگزاری برنامه های مختلف برای سلامت جسمی و روحی پرسنل با تلاش منابع انسانی،نوسازی ناوگان حمل و نقل و… اقداماتی است که باید اطلاع رسانی شود.

رضا فلاح مبارکه با بیان اینکه شرکت سنگ آهن نه تنها در بحث تامین سلامت پرسنل که تمام شهر عمل کرده است، افزود: تاکنون مساعدت و هزینه های بسیاری برای تجهیز بیمارستان ولیعصر(عج) با خرید وسایل پزشکی،تکمیل ساختمان بیمارستان 99 تختخوابی،تجهیز آزمایشگاه کلینیک تامین اجتماعی،خرید آمبولانس،حضور پزشکان متخصص و اسکان آنان،کمک به مراکز بهداشت سطح شهر و … شده و شرکت سنگ آهن فراتر از نقش خود عمل کرده است.

وی تاکید کرد: همه بخش های شرکت باید در بحث اقدامات انجام گرفته طی ارتباط و تعامل با واحد روابط عمومی آن را اطلاع رسانی و به اشتراک بگذارد.

مدیر عامل شرکت در پایان سخنان خود ضمن تسلیت شهادت سردار اسلام سپهبد قاسم سلیمانی و گرامیداشت رشادت ها و مجاهدت های وی،گفت: روابط عمومی و جانشین پایگاه نبی اکرم(ص) شرکت سنگ آهن مرکزی 6 دستگاه اتوبوس را برای اعزام بسیجیان و مردم قرار داده است که 3 دستگاه در اختیار بسیج سپاه ناحیه و 3 دستگاه برای پرسنل شرکت است که ثبت نام کنندگان با دریافت رضایت سرپرستان می توانند در این مراسم حضور پیدا کنند.

وی افزود: لیست تایید کارگرد توسط روابط عمومی به بخش ها ارسال می شود.

ساماندهی برنامه ها و طرح های مرتبط با سلامت شغلی و بهداشت محیط از طریق ایجاد هماهنگی بین واحد های مختلف،تدوین برنامه های پیشگیری از وقوع بیماری های واگیر و غیر واگیر ، حفاظت و ارتقا سلامت شغلی کارکنان،تسریع در روند انجام طرح های پیشنهادی در زمینه ارتقاء سلامت کارکنان از نظر جسمانی،روانی و اجتماعی،نهادینه سازی ، ارتقا و گسترش فرهنگ سلامت و محیط زیست در بین کارکنان،ایجاد رویکرد نظام مند جهت بهبود مستمر و اثر بخش در حوزه سلامت و محیط زیست از طریق تامین بالاترین سطح سلامت و ایجاد نشاط و ارتقا سطح سلامت پرسنل از طریق اجرای برنامه ها،همایش ها و سمینارهای ورزشی از اهداف تشکیل این جلسه بود.

منبع: مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق

 

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده