رفتن به بالا
  • دوشنبه - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
  • کد خبر : ۹۳۸۱۴
  • چاپ خبر : لغو برنامه اهدای جوایز دانش آموزان ممتاز شرکت سنگ آهن به دلیل شیوع بیماری کرونا / شرکت سنگ آهن در ایام نوروز پذیرای میهمانان و گردشگران نخواهد بود
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق:

لغو برنامه اهدای جوایز دانش آموزان ممتاز شرکت سنگ آهن به دلیل شیوع بیماری کرونا / شرکت سنگ آهن در ایام نوروز پذیرای میهمانان و گردشگران نخواهد بود

  رضا فلاح مبارکه بیان کرد با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس شرکت سنگ آهن در ایام نوروز  پذیرای گردشگران و میهمانان نوروزی در پیت معدن و پارک تفریحی آهنشهر نخواهد بود و برنامه اهدای جوایز دانش آموزان ممتاز شرکت نیر به دلیل ازدحام جمعیت تا اطلاع ثانوی لغو می باشد. به گزارش آفتاب […]

 

رضا فلاح مبارکه بیان کرد با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس شرکت سنگ آهن در ایام نوروز  پذیرای گردشگران و میهمانان نوروزی در پیت معدن و پارک تفریحی آهنشهر نخواهد بود و برنامه اهدای جوایز دانش آموزان ممتاز شرکت نیر به دلیل ازدحام جمعیت تا اطلاع ثانوی لغو می باشد.

به گزارش آفتاب بافق؛ سومین جلسه کمیته عالی حفاظت فنی و بهداشت کار صبح امروز با حضور مدیرعامل، مدیران و معاونین شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق و اعضای این کمیته پیرامون بیماری کرونا ویروس و مقابله با آن در دفتر مدیریت رضا فلاح مبارکه برگزارشد.

در ابتدای این جلسه غلامرضا پور مدیر  HSEو سالاری مسئول ایمنی شرکت سنگ آهن گزارشی از اقدامات انجام گرفته برای مقابله با بیماری کرونا ویروس در سطح شرکت و شهرستان ارائه نمودند.

در ادامه مدیران و معاونین شرکت پیرامون دغدغه های کارکنان در خصوص شیوع این بیماری و درخواست های آنان برای پیشگیری از آن مطالبی را بیان کردند.

سپس مدیرعامل شرکت سنگ آهن مهمترین راهکار برای مقابله با شیوع و گسترده تر شدن بیماری کرونا ویروس را آموزش برای رعایت نکات بهداشتی و فردی عنوان کرد و گفت: مسئله اصلی عدم آگاهی است و علیرغم اقدامات انجام گرفته اعم از چاپ پوستر و بروشور این موضوع هنوز پابرجاست و باید آموزش ها حضوری به پرسنل داده شود. در خصوص استفاده از ماسک طبق نظر وزارت بهداشت افراد سالم نیاز به استفاده از ماسک نداشته و تنها بیماران ملزم به آن شده اند.

وی در خصوص توزیع ماسک و مواد ضدعفونی با بیان اینکه این امر به واحد  HSE سپرده شده تا علاوه بر پرسنل مجموعه همکاری لازم با مرکز بهداشت و درمان و بیمارستان شهرستان که در خط مقدم این بیماری قرار دارند،داشته باشد.

فلاح مبارکه ورود و خروج پرسنل بومی و غیر بومی را از دیگر دغدغه های کارگران عنوان کرد و افزود: در این زمینه میتوان پرسنل را گروهبندی و حضور آنان در مجموعه را طی 10 یا 15 روز زمانبندی کرد و با پایان کار گروه دوم جایگزین شود. در این راستا دستگاه تب سنج نیز قرار داده شده تا در صورت مشاهده تب بالا یا علائم دیگر فرد بیمار به مرکز درمان شرکت ارجاع داده شود و کارکرد آنان نیز تایید خواهد شد.

وی با اعلام اینکه از امروز آبدارخانه ها در بخش های مختلف شرکت تعطیل خواهد بود،اظهار داشت: نیروها در اختیار واحد  HSE برای امر ضدعفونی و گندزدایی قرار می گیرند.

مدیر عامل شرکت اهدای جوایز دانش آموزان ممتاز شرکت سنگ آهن را تا اطلاع ثانوی لغو دانست و گفت: انجام این امر با توجه به شرایط کنونی خود سبب تجمیع جمعیت است و برای حفظ سلامت خانواده بزرگ سنگ آهن این برنامه به سال آینده پس از ریشه کن شدن این بیماری موکول می شود.

وی با توجه به آنکه بیماران صعب العلاج بیشتر در معرض این بیماری هستند با تایید واحد  HSE از حضور آنان در محل کار تا عادی شدن شرایط جلوگیری می شود،یادآور شد: کارگران در بحث تایید کارکرد نگرانی نداشته باشند.

فلاح مبارکه در بحث توزیع آجیل شب عید بیان کرد:  با برنامه ریزی صورت گرفته کار بدون تجمیع جمعیت انجام می گیرد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی در آستانه سال جدید و ایام نوروز اعلام کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا پیت معدن و پارک تفریحی آهنشهر در این ایام پذیرای شهروندان و میهمانان نوروزی نخواهد بود و طی هماهنگی با پرسنل انتظامات شهرک آهنشهر از ورود مهمانان نوروزی جلوگیری خواهد شد.

مدیر عامل شرکت در بحث کارگران شیفت که ساعت کاری آنان برای حفظ تولید کاهش نداشته است،اظهار کرد:  با گذر از شرایط بحرانی مزایایی برای این افراد در نظر خواهیم گرفت.

وی در پایان خواهان همکاری همه بخش ها با یکدیگر برای کنترل این بیماری و رفع کامل آن شد و اعلام آمادگی برای کمک به مجموعه شهر به ویژه بیمارستان ولیعصر (عج) را کرد.

 

منبع: مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده