رفتن به بالا
  • دوشنبه - 5 آبان 1393 - 07:08
  • کد خبر : ۲۲۱۹
  • چاپ خبر : بازديد اعضاي شوراي سلامت شهرستان از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي شهر بافق

بازديد اعضاي شوراي سلامت شهرستان از مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي شهر بافق

به گزارش روابط عمومي فرمانداري بافق ؛ صبح امروز معاون فرماندار ، رییس مرکز بهداشت شهرستان ، نماینده فرماندار در شورای سلامت و مسئولین اتاق اصناف و بازرسی صنایع و معادن از تعدادي از مراکز تهيه و نوزيع مواد غذايي وکارگاههاي پخت شيريني و چند رستوران بازديد کردند. رییس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بافق […]

به گزارش روابط عمومي فرمانداري بافق ؛ صبح امروز معاون فرماندار ، رییس مرکز بهداشت شهرستان ، نماینده فرماندار در شورای سلامت و مسئولین اتاق اصناف و بازرسی صنایع و معادن از تعدادي از مراکز تهيه و نوزيع مواد غذايي وکارگاههاي پخت شيريني و چند رستوران بازديد کردند.

رییس مرکز بهداشت و درمان شهرستان بافق در حاشيه اين بازديد گفت : براساس برنامه تدوین شده بازدیدهاي صبح وعصر از فروشگاه هاي مواد غذايي بويژه قنادی ها، رستوران ها، آجیل فروشی ها ، خشکبار فروشی ها توسط پرسنل بهداشت محيط وگروه هاي مشترک مسئولين  تهيه و اجرا ميگردد ودر صورت تخلف اماکن مذکورگزارش برای مراجع قضايي  جهت برخورد قانوني تهيه ميگردد.

جواد فتاحي با بیان برخی تخلفات در واحدهای صنفی گفت: برای اينگونه  واحدهای صنفی تذکر یا اخطار،  جریمه و در صورت عدم رفع نواقص پلمپ درنظر گرفته می شود که پس از رفع نواقص از سوی مرکز بهداشت فک پلمپ می شوند.

وي در بازدید از 4 کارگاه شیرینی پزی شهر بافق که معاون فرماندار  نیز حضور داشت، تذکرات بهداشتي داد وپرونده يکي از کارگاهها که وضعيت بهداشتي نامطلوب داشت به تعزيرات ارجاع داده شد.

فتاحی افزود:این کارگاهها در صورت عدم تامین سلامت مواد غذایی و در راستای اجرای موازین بهداشت محیط و پس از تذکرات کتبی به متصدیان آنها پلمب خواهند شد.

وی حفظ سلامت مصرف‌کنندگان را اصلی‌ترین وضيفه مرکز بهداشت برشمرد و گفت: تاکنون بازرسان اصناف و بازرسان و کارشناسان مرکز بهداشت این شهرستان تلاش مضاعفی را در زمینه نظارت که یکی از مهم‌ترین ارکان کنترل بازار است، انجام دادند.

فتاحی بیان داشت: تمام واحدهای صنفی مکلف هستند قبل از بازگشايي مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي کليه موارد مد نظر بهداشت را در کارگاه‌ها و مغازه‌های خود رعایت کنند  ودر کلاس آموزشگاه بهداشتي اصناف شرکت نمايند ودر تمام مراحل کار آموخته هاي خود در زمينه بهداشت محيط ومواد غذايي را بکار بندند در غیر این صورت طبق قانون از ادامه کار آنان جلوگيري خواهد شد.

New4196 New4204 New4207 New4211

New4198 New4212

ارسال دیدگاه


error: متن حفاظت شده